تقدیم رساله دکتری به شهید سلیمانی حیات بخش است و ارزش هر نوع خطرپذیری را دارد
وحید سعادت طلب میگوید: پایمردی و ایستادگی بر گفتمان انقلاب و تقدیم رساله دکتری به سردار شهید حاج قاسم سلیمانی هویت ساز و حیات بخش است و ارزش هر نوع خطرپذیری را دارد.
به گزارش بنیاد مکتب حاج قاسم به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ سعادت طلب اهل روستای شهر خاص شهرستان جم استان بوشهر و دانشجوی دکترای شیمی دانشگاه استکهلم سوئد است که به علت تقدیم رساله دکتریش به شهیدان سلیمانی، مطهری و آوینی با مشکلات فراوان و مانع تراشیهای مسئولان دانشگاه برای دفاع از رساله دکتریش مواجه شده است.
او با تاکید بر اینکه گفتمان انقلاب اسلامی در ورای مرزهای ایران هویت ساز و حیاتبخش است و انسان را از روزمرگی در دنیای مادی غرب نجات میدهد میگوید: من میتوانسم مدرکم را بگیرم و از یکی از بهترین دانشگاههای دنیا فارغ التحصیل شوم، اما کناره گرفتن و پشت کردن بر گفتمان و آرمان انقلاب اسلامی برای من مرگ آور است و من برای اینکه این توفیق را نصیبم شد تا در دنیای ظلمت زده و مادی گرای غرب بتوانم با ایستادگی بر اصیلترین آرمانهای انقلاب اسلامی رساله دکتریم را به شهدا تقدیم کنم از خداوند بارها و بارها سپاسگزاری میکنم.
.
وی افزود: اصرار من بر گفتمان انقلاب و آرمان ایثار و شهادت در قلب اروپا تاثیر فراوانی بر محیط پیرامونی من در دانشگاه و شهر استکهلم و حتی کشور سوئد داشت: وقتی رساله دکتریم را به شهدا تقدیم کردم دیدم دانشجویان در دانشگاه با جستجوی نام سردار سلیمانی در پی شناخت این مجاهد بزرگ و اهداف و کارهایش بودند. در خارج از دانشگاه هم مسلمانان با انتشار پستهایی در فضای مجازی قدرت واکنش به دنیای غرب را یافتند. همچنین سوئدیها نیز با ارسال پیام و ایمیل به من و با تایید این کار گفتند: وقتی کسی اجازه قرآن سوزی در غرب را در روز روشن دارد و همه از او حمایت میکنند پس باید فرد دیگری هم بتواند از قهرمانان ملی کشورش که دنیا را نجات داده اند دفاع کند.
طبق برنامه ریزی انجام شده سوم مارس مطابق با ۱۲ اسفند برای دفاع از پایان نامه دکتری وحید سعادت طلب در گروه شیمی دانشگاه استکهلم تعیین شده بود؛ اما مسئولان دانشگاه اقدام به حذف نام شهیدان از تقدیم نامه پایان نامه او میکنند و وی که این موضوع را پیش بینی کرده بود با بالا بردن تصویر شهدای مقاومت؛ شهیدان سلیمانی، ابومهدی و عماد مغنیه بر این نکته پافشاری میکند که اگر در سوئد آزادی بیان وجود داشته باشد، قدردانی از شهدا در رساله دکتری اش مصداق عینی و قطعی آزادی بیان است.عادت طلب ضمن انتقاد از شعارهای آزادی بیان در دانشگاه سوئد گفت:بدون قدردانی از قاسم سلیمانی، هرگز از رساله ام دفاع نمیکنم. چشمان مدعیان آزادی بیان در غرب هرگز پذیرای نام شهدا و گسترش آرمان شهادت طلبی و ایثارگری آنها نیست.
دیدگاهی ثبت نشده است