رمزگشایی از جنگ تبلیغاتی در اندیشه شهید سلیمانی اولویت امروز فعالان عرصه فرهنگ و هنر

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی رمزگشایی از ابعاد شخصیت شهید سلیمانی ناظر به توجهات او به عناصر جنگ تبلیغاتی را اولویت امروز کار فعالان مکتب حاج قاسم دانست.

به گزارش رسانه بنیاد «مکتب حاج قاسم»: چهارشنبه ۱۰ دی‌ماه، سالن سوره حوزه هنری انقلاب اسلامی، محل گردهمایی جمعی از فعالان فرهنگی، هنرمندان و اصحاب قلم و رسانه امتداد مکتب حاج قاسم در فاصله چند روز مانده به ششمین سالگرد عروج متعالی فرمانده «حاج‌ قاسم سلیمانی»

هنوز دقایقی تا شروع مراسم باقی مانده است اما ردیف‌های سالن سوره پر شده از همه آن‌هایی که با قلم‌شان، برخی دیگر با هنر دست و ذهن و طنین صدای‌شان، بعضی نیز از لنز شیشه‌ای دوربین‌شان زل زده‌اند به سیمای مردی به نام «قاسم» و از او روایت کرده‌اند و خیلی‌ها نیز فقط مدار قلبشان را متمایل کرده‌اند به افق نگاهش و همینقدر بضاغت‌شان بوده برای امتداد مکتب سلیمانی.

مراسم «یاران حبیب» با طنین آهنگ دلنشین «بوسه تو» و رجز موسیقیایی «قاسم هنوز زنده است» شروع می‌شود و بعد. قیام حاضران در سالن به احترام سرود وطن و به پاسداشت نام ایرانمرد شهید سرباز حاج قاسم سلیمانی.

این مراسم علاوه بر هنرمندان و فعالان فرهنگی میهمانان ویژه‌ای نیز داشت؛ ریاست سازمان تبلیغات اسلامی، «محمد صفار هرندی» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام،و یادگاران شهید سلیمانی.

تصویر شکست داعش برای آمریکا و همپیمانان غربی او حیرت‌آور و دردناک بود

بخش آغازین این گردهمایی به سخنرانی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی اختصاص داشت. «حجت‌الاسلام محمد قمی» محور اصلی سخنان خود را به جنگ تبلیغاتی اختصاص داد و ذیل همین موضوع با وام گرفتن از بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیرشان با جامعه مداحان و تاکید دیگرباره بر تدارک جنگ تبلیغاتی توسط دشمن، اظهار داشت: اگرچه امروز با این پدیده پیچیده و سهمگین به شکلی همه‌جانبه درگیر هستیم اما متاسفانه آنگونه که باید و شاید از ظرفیت موجود برای قدرت‌نمایی در عرصه جنگ تبلیغاتی استفاده نکرده‌ایم.

وی از شهید سلیمانی به عنوان شخصیتی چند بعدی یاد کرد که زوایای وجودی او بر کسی پوشیده نیست اما توجهات او بر ابعاد تبلیغاتی نبرد چند لایه جمهوری اسلامی ایران با دشمن هنوز واکاوی نشده است.

حجت‌الاسلام قمی در بخش دیگری از سخنانش به پیروزی تاریخی جبهه مقاومت به فرماندهی حاج قاسم شهید اشاره و تصریح کرد: تصویر این شکست برای طراحان و بانیان معرکه مخوف داعش که یقینا با اهداف تبلیغاتی  صورت گرفته بود، به گونه‌ای دردناک و البته حیرت‌آور بود که ایالات متحده آمریکا و شخص اول آن مجبور به ورود مستقیم در پروژه جنایت ترور شهید سلیمانی شد و حتی این جنایت را نشانه قدرتی برای خود قلمداد کرد.

واکاوی اندیشه‌های شهید سلیمانی پیرامون نبرد تبلیغاتی؛ اولویت کار فعالان فرهنگی

وی در ادامه اظهار داشت: پس از شهادت حاج قاسم، مطالعات متعدد و متنوع توسط اندیشکده‌های معتبر دنیا در خصوص رمزگشایی از این شخصیت متمایز و سیاست‌های ایران پس از سلیمانی صورت گرفت که مرور این سوالات می‌تواند هم به روایت اسطوره‌ای ملی حاج قاسم کمک کند و هم دستمایه‌ای برای پیش رفتن در مسیر نبرد تبلیغاتی را در اختیار ما قرار دهد.

حجت‌الاسلام قمی تاکید کرد: هنوز کار بر زمین مانده در تبیین مکتب حاج قاسم بسیار است اما آنچه اکنون باید مورد اهمیت قرار گیرد، از منظر این جنگ تبلیغاتی و گام‌های راهبردی و استراتژیکی حاج قاسم و توصیف شخصیتی است که انسان تراز انقلاب در این موقف بود.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در خاتمه عموم فعالان فرهنگی و هنری را به تلاش مردانه در عرصه جنگ تبلیغاتی توصیه و تأکید کرد: این سرمایه بزرگ نه فقط به لحاظ معنوی و روحانی نیازمند شرح و بیان است بلکه به لحاظ واکاوی و رمزگشایی ابعاد وجودی او باید دریافتی متناسب شرایط مملکت خود و منطقه و بلکه دنیا به دست آوریم و ارائه دهیم که گره‌گشای ما در مسیر جنگ تبلیغاتی باشد.

guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها