رئیس بنیاد مکتب حاج قاسم:
تولید آثار با محتوای فاخر، اولویت مکتب حاج قاسم/ ابعاد بسیاری از زندگی شهید سلیمانی ناگفته مانده است
«زینب سلیمانی» در جریان حضور خود در انتشارات مکتب حاج قاسم گفت: آنچه ما در مجموعه مکتب حاج قاسم مورد توجه ویژه قرار دادهایم، تولید آثار با محتوای فاخر است.
به گزارش روابط عمومی بنیاد مکتب حاج قاسم، «زینب سلیمانی» رئیس بنیاد حفظ و نشر آثار شهید سلیمانی در حاشیه بازدید از نمایشگاه کتاب تهران با حضور در غرفه انتشارات «مکتب حاج قاسم» به تشریح اهم فعالیتهای بنیاد پرداخت.
وی فعالیت ناشران، نویسندگان و فعالان عرصه نشر مکتوب طی سالهای بعد از شهادت فرمانده شهید «حاج قاسم سلیمانی را قابل توجه دانست و اظهار داشت: طی چهار سال اخیر بیش از هشتصد عنوان کتاب به چاپ رسیده که عدد قابل توجهی است.
سلیمانی رصد، پالایش و دستهبندی آثار را از اولویتهای بنیاد در مواجهه با آثار منتشر شده دانست و افزود: آنچه ما در مجموعه مکتب حاج قاسم به عنوان بنیاد حفظ و نشر آثار شهید سلیمانی مورد توجه ویژه قرار دادهایم، تولید آثار با محتوای فاخر است.
به گفته رئیس بنیاد مکتب حاج قاسم، با وجود انتشار صدها عنوان کتاب پیرامون جنبههای مختلف زندگی، سیره رفتاری و عملیاتی شهید سلیمانی، اما همچنان ابعاد بسیاری از زندگی آن شهید عزیز ناگفته مانده است و جای کار بسیاری دارد.
توجه به گروه سنی کودک و نوجوان، از اولویت های بنیاد مکتب حاج قاسم
زینب سلیمانی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع مخاطب شناسی در تولید آثار اشاره کرد و گفت: آنچه در چهار سال گذشته مشاهده کردیم، اینکه علاقه و ارتباط خاصی بین کودک و نوجوان کشورمان با شهید سلیمانی وجود دارد و باید از این ظرفیت به خوبی استفاده کنیم.
از این رو تلاش میکنیم به حوزه کودک و نوجوان توجه جدی داشته باشیم و برای این گروه از مخاطبان، محتوای خوب قابل استفاده تولید کنیم.
رئیس بنیاد مکتب حاج قاسم، همچنین بر ضرورت تولید آثار در حوزههای مختلف و قالبهای متنوع تاکید و تصریح کرد: وظیفه مکتب این است که در حوزههای مختلف و با قالبهای متنوعی مثل شعر، رمان، داستان و … نیز به تولید اثر بپردازد.
البته آنچه مسلم است و باور ماست اینکه کتاب، منبع و مرجع برای هر نوع تولید اثری است و اگر بنا باشد، فیلم سینمایی خوب و آثار هنری فاخر در حوزههای مختلف تولید شوند، نیازمند منابع مکتوب مستند و معتبر است.
سلیمانی کتابی «از چیزی نمیترسیدم» را یکی از آثار مستند منتشرشده از دستخط شهید سلیمانی عنوان کرد و ادامه داد: دستنوشتههای بسیار همچون نامههایی به حضرت امام (ره) از آن شهید عزیز وجود دارد که هنوز منتشر نشده است و از این رو انتشار آثار سندی هم به واسطه آشنایی بیشتر مخاطبان با شهید سلیمانی و هم تولید آثار سند محور، بهطور جدی در دستور کار بنیاد قرار دارد.
صاحبان طرح و ایده پیرامون شهید سلیمانی، زیر چتر حمایتی بنیاد مکتب حاج قاسم
در بنیاد مکتب حاج قاسم و ذیل حوزه «مشترک» از مجموعههایی که ایدههای خوبی دارند و نیاز به حمایت مجموعه دارند، استقبال میکنیم. این جملهای بود که رئیس بنیاد مکتب حاج قاسم در تبیین سیاست بنیاد جهت همافزایی با نهادها و اشخاصی که خواهان خلق اثر پیرامون شهید سلیمانی هستند، بیان داشت و ادامه داد: همچنانکه پیش از این چندین آثار مشترک با ناشران دیگر داشتهایم، وظیفه خودمان میدانیم از ایدهها و فعالیتهای مشترک، حمایت لازم داشته باشیم و بدون شک این حمایت باعث میشود، حرکت شهید سلیمانی در مجموعههای مختلف جریان پیدا کند.
زینب سلیمانی که چند ساعتی را صرف بازدید از غرفه ناشران مختلف در بخش ناشران عمومی و بینالملل اختصاص داده بود، استقبال از نمایشگاه امسال را چشمگیر توصیف کرد و اظهار داشت: اتفاق خیلی خوب، توجه ناشران در حوزههای مختلف به موضوع شهدا بود که این نشان از اقبال نسل جوان و نوجوان به شهدا و قهرمانان ملی خویش است.
رئیس بنیاد مکتب حاج قاسم در بخش پایانی سخنان خود کتابهای عرضهشده در حوزه فلسطین را خوب ارزیابی و تأکید کرد: در شرایط کنونی منطقه و در شرایطی که فلسطین به موضوع اول جهان اسلام تبدیل شده است، در کشورمان به عنوان اولین حامی فلسطین، جای کار بیشتری در این حوزه احساس میشود.
دیدگاهی ثبت نشده است